Expert in chronische lichamelijke klachten

Janneke Smitstra Manueel Vasculair Quadrivas Specialist

Choose English page

Janneke Smitstra

Manueel Vasculair Quadrivas Specialist

Gewoon met niets anders dan mijn handen zorgen dat een mens zich beter gaat voelen, daar kan ik echt blij van worden. Steeds beter worden in het vak vind ik ook belangrijk, kwalitatief is de innovatieve Quadrivas Therapy een hoogstaande methode, mits het goed wordt uitgevoerd. 
Ik kan me niet voorstellen dat er een andere therapie is die bij veel aandoeningen zo effectief is.

Na jaren als oncologieverpleegkundige te hebben gewerkt kwam ik bij toeval een journalistiek artikel tegen over Quadrivas. En dat wekte meteen mijn interesse. Intensieve manuele behandelingen gecombineerd met leefstijl- en voedingsadviezen, dat leek mij een prachtig vak. Zodoende startte ik in 2010 met de basisopleiding aan de Quadrivas Academy, en rondde ik in 2014 vervolgens de opleiding advanced practitioner af. Jarenlange training (gemiddeld 6 jaar) in precies de juiste techniek is noodzakelijk om het metabolisme van het weefsel heel effectief aan te jagen, fibrose-vorming af te breken en bloedvaten te herstellen. Niet echt makkelijk om te leren, maar gelukkig hou ik wel van uitdagingen.  

Op mijn vijftigste besloot ik te stoppen met mijn parttime baan in het ziekenhuis, het was niet meer te combineren met mijn praktijk vanwege de grote stroom aan belangstelling voor Quadrivas.

Mijn clinic bestaat inmiddels 13 jaar, en ik hoop dit vak nog heel lang uit te kunnen oefenen, want het geeft ontzettend veel voldoening.

Neem contact op voor het maken van een afspraak of stel me je vraag.

ERVARINGEN