Wachtlijst en Behandelplan Quadrivas Treatment

Wachtlijst 

Helaas heb ik maar één paar handen en is de vraag naar Quadrivas Therapy groot. Inmiddels werk ik daarom met een wachtlijst. Sta je op de wachtlijst dan wordt je vanaf 2024 eerst uitgenodigd voor een intake. Vervolgens kun je zelf starten met het behandelplan dat we opstellen. Daarna zal de Quadrivas Treatment sneller succesvol zijn.

Om je na de intake alvast te kunnen helpen zoeken we inzicht in de mate van aanwezige chronische laaggradige ontstekingen. Wat zijn laaggradige ontstekingen? Laaggradig betekent niets anders dan ontsteking van een lagere intensiteit, waardoor de klassieke symptomen ontbreken. Het is schadelijk voor het organisme. 

Hoe gaan we op zoek naar laaggradige ontstekingen? Bij de intake geef ik je een full-body Quadrivas behandeling. Zo weet je alvast hoe de behandeling voelt. Daardoor weet je ook waarop je aan het wachten bent, als je op de wachtlijst staat. Ik voel waar de blokkades in jouw lichaam zitten. 

Daarnaast doe ik in deze intake enkele testen, waaronder een test met enkele bloeddruppels en een meting van je bloeddruk. Door de tests weet je wat je celgezondheid is. Je krijgt voedingsadvies en door dit advies te volgen, verbetert je gezondheid en zal de behandeling, wanneer die echt opstart, effectiever zijn. 

Behandelplan

Met wat ik voel bij de eerste sessie Quadrivas Treatment, plus de gegevens van de tests, stel ik een Persoonlijk behandelplan op met de frequentie en hoeveelheid benodigde behandelingen. Je ontvangt informatie en een persoonlijk voedingsadvies. Op deze manier kun je -ook al sta je op de wachtlijst- toch starten met verbeteren van je celgezondheid. Celgezondheid is een belangrijke factor in succesvolle Quadrivas Therapy. Deze manier van werken zorgt voor evenwicht, herstel en versterking van je lichaam. 

Nieuwe manier van werken

Zonder de test en het daarbij horende voedingsadvies, kan ik je natuurlijk ook succesvol behandelen, alleen duurt de Quadrivas Therapy dan wel langer. Met de huidige wachtlijst moest ik daarom gaan zoeken naar een nieuwe manier van werken om de behandeltijd per client te verkorten. Op deze nieuwe manier kan ik meer mensen helpen. 

Wil je geen Quadrivas Therapy, maar alleen deze test doen? Dat kan ook. Deze testen plus advies zijn ook voor mensen die niet kiezen voor de Quadrivas Therapy, maar wel voor zo gezond mogelijk oud worden. 

Quadrivas Therapy werkt goed. De nieuwe, gecombineerde behandeling werkt nóg beter.

Ik ben Janneke Smitstra met een eigen praktijk in de historische stad Harlingen. Wil je meer weten bekijk dan de pagina met veelgestelde vragen of vraag een intakegesprek aan.