Mariët Gerrits
Mariët Gerrits
2023-03-29
Vanwege pijnlijke benen naar Janneke gegaan voor de Quadrivas massage. Na 2 behandelingen al bijna geen pijn meer. In totaal 8 behandelingen gehad en kan nu weer lang staan, echt een verademing. En Janneke is ook gewoon een leuk mens 😊
Sandra Brunia
Sandra Brunia
2022-12-11
Zeer betrokken, deskundige én ervaren Quadrivas therapeute. Probleemoplossend, met altijd direct resultaat en pijnverlichting. Janneke is een fijne, warme persoonlijkheid.
Gerrie Zijlstra
Gerrie Zijlstra
2022-12-04
Prima behandeling voor de spieren. Vanwege posttraumatisch spierdystrofie maakt Janneke de spieren weer soepel. De behandeling is gevoelig, maar zeer doeltreffend.
Willem Twijnstra
Willem Twijnstra
2022-08-02
Ik kom al in pear jier bij Janneke. It is in hiele bysûndere behanneling dy't foar in elts goed is. Ik fiel mij super. Ik hie altiid wurche "benen" ik rûn súfer mank. No rin ik wer as in ljip. Ik hie altiid ik styfe nekke. Ik ha nergens lêst mear lêst fan, ek net mei it keatsen en folleyballen. Ik hie altiid jokte op de rech. Alle blokkades binne der út, de trochbloedng yn dit gebied is wer optimaal wêrtroch alle ôffalstoffen wer ôffiert wurde kinne. Der binne noch folle mear dingen te neamen... Janneke bedankt Ik kom no 4 kear yn it jier har foar "ûnderhâld" Willem (49)
Saal Dutch Lessons
Saal Dutch Lessons
2022-07-18
Terwijl de vogeltjes fluiten, masseert Janneke je lichaam door middel van de speciale Quadrivas techniek weer gezond! Hele fijne behandeling voor oedeem, wou dat ik dit eerder had ontdekt! Je bent zomaar in Harlingen aan zee, ook als je in de randstad woont. Janneke is nieuwsgierig naar je verhaal en je voelt direct dat de behandeling werkt, een heel bevrijdend licht gevoel.
Soul Surf Yoga
Soul Surf Yoga
2022-05-05
Al een paar jaar met regelmaat lig ik bij Janneke op de verwarmde massagetafel (echt heerlijk!!!) De behandeling is best pittig soms, maar ik voel altijd dat het goed is voor mijn lichaam wat ze doet met haar handen. Janneke weet heel goed wat ze doet en zorgt voor een fijn, warm en veilig gevoel.
Jerno en Thea Meijer
Jerno en Thea Meijer
2022-04-14
Vanwege mijn primair lymfoedeem en lipoedeem verschillende therapieën ondergaan, maar was niet echt tevreden. 3 Jaar geleden bij Janneke terecht gekomen, wat een verademing! Door haar Quadrivas Therapie behandelingen ben ik inmiddels van mijn steunkousen af en voel ik me veel lekkerder in mijn vel! Deze therapie past bij mijn lichaam. Soms even de kiezen op elkaar, maar na afloop van de sessie voel ik me zeer relaxed, dankzij de professionaliteit en gastvrijheid van Janneke. Zéker aan te raden!!
Tinie Kiewiet
Tinie Kiewiet
2022-02-13
Door scoliose en werk gerelateerde rugklachten, laat ik mij af en toe behandelen door Janneke. Ben meestal helemaal suf als ik bij haar vandaan kom. Voel me daarna herboren. Mijn werk is dan weer veel beter te doen. Ik kan me weer veel beter bewegen na haar behandeling. Zeer goede vakvrouw wie ik niet kan missen.
Douwe Poelstra
Douwe Poelstra
2022-02-13
Door rugklachten kon ik op een dag bijna niet meer lopen. Fysiotherapie schoot ook niet erg op. Na 4 behandelingen bij Janneke was het over! Een paar keer nog eens terug geweest, maar de klachten bleven weg. Een lieve vrouw die haar vak verstaat!