Hoe je je voelt, doet ertoe

Quadrivas Therapy zorgt ervoor dat je weer kwaliteit van leven hebt, bij deze indicaties.

Wat is voor jou kwaliteit van leven? En waarom is dat gevoel van kwaliteit, zo ontzettend belangrijk? Omdat je je, als je je goed voelt, beter kan denken. Lees verder om te ontdekken hoe dat werkt.

Dit is hoe je gevoelens en je denken, jouw leven beïnvloeden

De amygdala is een kleine amandelvormige kern in de hersenen, die deel uitmaakt van het limbisch systeem (ook wel bekend als het zoogdierenbrein).

Wordt je amygdala gegijzeld door sterke emoties als pijn, angst, hevige verliefdheid of blijdschap… dan werkt je brein even niet en kun je raar gedrag vertonen. (bijvoorbeeld schreeuwen) Na afloop schaam je je daar dan weer voor…

Het is daarom belangrijk om je emoties goed te kunnen reguleren, en dat kan dan weer beter als je je prettig in je lichaam voelt.

Hoe je je beter voelt door Quadrivas Therapy

Je lichaam weer goed laten voelen, is een van de meest genoemde effecten van de Quadrivas Therapy. Lees wat je alvast kunt doen, voor de echte behandeling start.

Quadrivas komt oorspronkelijk uit Vietnam, de opleiding die ik deed heeft mijn leven veranderd. Ik werkte voorheen in het ziekenhuis op de afdeling Oncologie als verpleegkundige. Ik startte met Quadrivas behandelingen in deeltijd. Mijn praktijk is succesvol, en nu ben ik full-time aan de slag als Manueel Vasculair Quadrivas Specialist. Lees meer over mij, Janneke Smitstra. Of maak een afspraak voor een intake. Wil je meer weten over de gijzeling van je amygdala door sterke emoties? Lees dan:

Amygdala Hijack: How It Works, Signs, & How To Cope