Quadrivas treatment is zoveel meer dan een massage… hoe werkt de methode?

Quadrivas is een zeer intensieve manier van weefselmanipulatie die wordt ingezet om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Tijdens de behandeling wisselt de expert intensieve diepe schraap- en aanhaaktechnieken af, dat is zoveel meer dan een ‘massage’.

Hiermee is de therapeut in staat om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’: de microcirculatie wordt geactiveerd en er komt een betere doorbloeding van de weefsels.

Weefsel-lagen van huid tot bot

De methode werkt in op de verschillende weefsellagen over het gehele lichaam – respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, de bloedvaten, de lymfeklieren en -vaten en zelfs het botvlies – en maakt al deze weefsellagen (weer) gezond. De methode werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend.

Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Het lichaam ruimt afvalstoffen en overtollig vet op. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vormen terug. Deze techniek is in staat je lichaam volledig te laten herstellen.

Indicaties voor Quadrivas

Het is werkzaam bij diverse aandoeningen, die vaak al voor langere tijd spelen. Bij aandoeningen als lipoedeem, lymfoedeem, vasculaire insufficiëntie, diabetes, overgewicht, rusteloze benen en/of chronische (gewrichts- en spier-)pijn.

Maar ook kan quadrivas zorgen voor het optimaliseren van de doorbloeding voor en na orthopedische of cosmetische operaties.

Een goede bloedcirculatie is de basis voor een gezond lichaam. Weefsels met een slechte bloedvoorziening hebben externe manipulatie nodig om weer goed te kunnen functioneren.

Quadrivas gelooft niet in: ‘Je zult er maar mee moeten leven’.

Quadrivas treatment is zoveel meer dan een massage. Meer weten? Kijk bij de indicaties, de expert en bij contact.